Inschrijving OSF 2018 geopend

Meldt u zich hier aan voor deelname aan het Ouderen Songfestival 2018
Ouderen Songfestival Grande Finale 2017


Vakjuryprijswinnaars
Bill Monsour - Sara Suvaal - Heleen Butijn

Bekijk hier de Grande Finale foto's
Grande Finale 2017 vanuit het DeLaMar Theater


Kijk de live registratie van het Ouderen Songfestival 2017 op YouTubeWat eraan vooraf ging...

Zondagmiddag 3 september ging het Ouderen Songfestival 2017 van start. Met de eerste voorronde in een uit zijn voegen barstende zaal in het Amsterdamse Leo Polakhuis. En de laatste op 5 oktober in het Friese Leppehiem te Akkrum.

Stonden september en oktober in het kader van de voorrondes en de halve finales. November was de maand van het toewerken naar de Grande Finale. Op zaterdag 18 november j.l. was het zover. Bijzonder enthousiaste en gepassioneerde finalisten hebben die dag staan schitteren op het podium van het DeLaMar Theater.

Foto's van de voorrondes en de halve finales van het Ouderen Songfestival 2017 zijn te zien onder tabje Actuele foto's. De foto's van de Grande Finale zijn te bekijken door te klikken op Bekijk hier de Grande Finale foto's. De kandidaten en winnaars van alle rondes en hun repertoire staan onder de tabjes Voorrondes, Halve finales en Grande Finale.

Dit zangfestival is een vrijplaats voor 55+ers die hun muzikale talent graag willen delen met anderen, met collega-zangers én met publiek. Die het podium op willen. Die hun talent willen etaleren en uitbouwen. Die met hun optredens laten zien dat ouder worden eerder meer dan minder mogelijkheden met zich meebrengt!

Het Ouderen Songfestival bestaat al meer dan 25 jaar. Ontstaan in de tijd dat de huidige 55+ers nog jonkies waren en aan het begin van hun carrière stonden. Inmiddels is de jonge generatie van weleer opgegroeid, volwassen geworden en muzikaal gerijpt. Aan die generatie biedt het Ouderen Songfestival een podium!


Het Ouderen Songfestival wordt georganiseerd door Stichting JAM en is mogelijk dankzij Gemeente Amsterdam, RCOAK, Gemeente Zaanstad, Fonds Sluyterman van Loo, Algemeen Thuiszorg Bureau, Aan de Amstel Evenementen en Produkties BV.


U kunt ons vinden op social media:

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem contact op met ons.
 •  info@ouderensongfestival.nl
 •  telefoon: 020-622 01 83
Het Ouderen Songfestival is een activiteit van Stichting JAM
Webmaster